Bloedafname (vanaf 3 aug. alleen op afspraak)

Een bloedonderzoek kunt u in overleg aanvragen op het spreekuur, telefonisch of via e-consult. U kunt hiervoor op de locaties Centrum en Zuid terecht. Hierdoor is een bezoek aan het laboratorium niet meer nodig. Voor bloedafname heeft een ingevuld laboratoriumformulier (die u van uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente heeft ontvangen) nodig en dient u van te voren een afspraak te maken via de Saltro afsprakenmodule.  Houd er rekening mee dat de laboratoriumkosten altijd van uw eigen risico af gaan.

Ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus kunt u momenteel niet bij alle locaties terecht voor bloedprikken. Hieronder vindt u de openingstijden van de prikposten die op dit moment wel geopend zijn.

Lokatie Centrum (Westermarkt 2)
De prikpost is iedere werkdag open tussen 08:00 – 12:00 uur (alleen op afspraak!).

Lokatie Zuid (Stadionplein 25)
De prikpost is iedere werkdag open tussen 09:30 en 11:00 uur (alleen op afspraak!).

Afspraak maken bloedafname
Vanaf 3 augustus kunt u voor bloedafname en het inleveren van lichaamsmaterialen alleen terecht wanneer u via de Saltro afsprakenmodule een afspraak heeft gemaakt. Dit doen we om verspreiding van coronavirus te voorkomen en de continuïteit van onze zorg te waarborgen. Alleen wanneer we op afspraak werken kunnen we lange wachtrijen en volle wachtruimtes vermijden.

Klik hier om uw afspraak bij de prikpost te maken of bel 030-236 11 86 (bereikbaar vanaf 3 augustus op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur).