Bloedafname

Een bloedonderzoek kunt u in overleg aanvragen op het spreekuur, telefonisch of via e-consult. Bloedafname wordt in onze praktijk in Amsterdam afgenomen. U kunt hiervoor op de locatie westermarkt elke werkdag tussen 08:00 – 12:00 zonder afspraak binnen lopen met een ingevulde laboratoriumformulier, die u van uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente heeft ontvangen. Hierdoor is een bezoek aan het laboratorium niet meer nodig.

Op maandag, woesdag en vrijdag kunt u terecht op de locatie in Zuid (Stadionplein 25) voor bloedafname tussen 08:00 – 10:00 zonder afspraak met een ingevuld laboratoriumformulier die u van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente heeft ontvangen.

Op maandag en woensdag kunt u terecht op de locatie in de Rivierenbuurt (Maasstraat 71) voor bloedafname tussen 08:00 – 10:00 zonder afspraak met een ingevuld laboratoriumformulier die u van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente heeft ontvangen.

Op dinsdag en donderdag kunt u terecht op de locatie in oud-west (Bilderdijkstraat 142-148) voor bloedafname tussen 08:00 – 10:00 zonder afspraak met een ingevuld laboratoriumformulier die u van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente heeft ontvangen.

Houdt er rekening mee dat de laboratoriumkosten altijd van uw eigen risico af gaan.