Vacature: POH Somatiek

POH Somatiek in Amsterdam

Bij Quin Dokters Amsterdam (tot voor kort Huisartsenpraktijk Keizersgracht) zijn we opzoek naar een POH-S om ons team te komen versterken.


Quin Dokters Amsterdam is onlangs samengegaan met Huisartsenpraktijk Keizersgracht (HAPK). Wij hebben onze krachten gebundeld zodat we kunnen blijven innoveren en bijdragen aan de toekomst van de patiëntenzorg. Daarnaast kunnen onze werknemers door de vele mogelijkheden blijven ontwikkelen als zorgprofessional.

Over de rol

Samen met een collega Praktijkondersteuner coördineer en bied je zorg gericht op patiënten met Diabetes Mellitus, inclusief het instellen op insuline, CVRM, Astma/COPD en kwetsbare ouderen. Je organiseert zelfstandig spreekuren voor deze patiëntengroepen. Tot je werkzaamheden behoren tevens het geven van voorlichting, advies, instructie en educatie.

Vanzelfsprekend verzorg je je eigen administratie en verricht je taken op het gebied van kwaliteitszorg en praktijkvoering van de huisartsenpraktijk.

Over jou

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot Praktijkondersteuner
  • Je hebt ervaring of kennis van ketenzorg DM, CVRM, Astma/COPD. Binnen de praktijk wordt gewerkt met CGM huisarts.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenpraktijk.
  • Je hebt humor, bent communicatief vaardig en je hebt een klantvriendelijke en patiëntgerichte werkhouding.
  • Je werkt zelfstandig, maar je kent je eigen grenzen en weet wanneer je de huisarts moet raadplegen.

Waar kun je op rekenen?

Wij bieden je een veelzijdige baan in een enthousiast en kwaliteitsgericht team. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld conform CAO Huisartsenzorg.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als POH-S? Dan horen we graag van je! Stuur je motivatiebrief en cv in via deze link!

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.