Vacature: Huisarts/HIDHA

Huisarts / HIDHA in Amsterdam

Bij Quin Dokters Amsterdam (tot voor kort Huisartsenpraktijk Keizersgracht) zijn we opzoek naar een Huisarts / HIDHA om ons team te komen versterken.


Quin Dokters Amsterdam is onlangs samengegaan met Huisartsenpraktijk Keizersgracht (HAPK). Wij hebben onze krachten gebundeld zodat we kunnen blijven innoveren en bijdragen aan de toekomst van de patiëntenzorg. Daarnaast kunnen onze werknemers door de vele mogelijkheden blijven ontwikkelen als zorgprofessional.

Over de rol

Als huisarts bij Quin Dokters Amsterdam ben je werkzaam in een multidisciplinair team waarbinnen iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: de beste zorg voor onze patiënten. Natuurlijk houd je je in deze functie zoals iedere huisarts bezig met (medisch) onderzoek, diagnostiek en behandeling/therapie.

Wij geven jou graag de mogelijkheid je continu te ontwikkelen. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in kleine chirurgische ingrepen? Heb je affiniteit met een specifieke patiëntenpopulatie? Word jij onze huisarts met specifieke kennis op het gebied van allergieën en houd je een wekelijks allergieën-spreekuur? Of is er een ander gebied waarover jij graag meer te weten komt? Je krijgt de kans je als huisarts te specialiseren in dat deel van het vak waar jouw passie ligt. Zo bieden we je groei- en leermogelijkheden en krijgen onze patiënten de beste (gespecialiseerde) huisartsenzorg.

Over jou

We zijn op zoek naar een zelfstandige, gepassioneerde en ruimdenkende huisarts die het leuk vindt zich te bewegen in een dynamische en vooruitstrevende praktijk en die voldoet aan het volgende profiel:

 • Je staat BIG-geregistreerd als huisarts.
 • Je bent bereid een aantal keer per maand buiten kantooruren mee te werken in de bereikbaarheidsdiensten van de huisartsenpost Amsterdam.
 • Je vindt het leuk deel uit te maken van een multidisciplinair team.
 • Je hebt een goed gevoel voor interne verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische, werkomgeving te functioneren.
 • Je staat open om te blijven leren en ontwikkelen en draagt graag bij aan onze missie een vooruitstrevende huisartsenpraktijk te zijn.

Waar kun je bij ons op rekenen?

Natuurlijk hoort er een marktconform salaris bij deze functie en is de CAO Hidha van toepassing. Daarnaast bieden wij:

 • Werken op meerdere locaties in Amsterdam.
 • Flexibele werktijden: de huisartsenpraktijk is geopend van 08:00-20:00 uur.
 • Je wordt onderdeel van een enthousiast, gedreven en multidisciplinair team.
 • Inzetten van je kennis, visie en ervaring als huisarts om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de gezondheidszorg en digitale eerstelijns-zorginnovatie.
 • Wij geloven in continu leren en groeien, waar scholing en ontwikkelingsmogelijkheden onderdeel van zijn.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Huisarts? Dan horen we graag van je! Stuur je sollicitatie in via deze link!

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.