Vacature Huisarts bij HAPK

Vanwege uitbreiding is Huisartsenpraktijk Keizersgracht per direct op zoek naar nieuwe huisartsen voor onze locaties Westermarkt en Oosterpark. Ben jij een vooruitstrevende huisarts? Sta je open voor vernieuwing, verandering en continue optimalisatie van ons vak? Voer jij je werk met passie uit? Lees dan snel verder!

Over Huisartsenpraktijk Keizersgracht

Huisartsenpraktijk Keizersgracht (HAPK) is in 2011 opgericht en, met inmiddels 6 locaties, uitgegroeid tot een van de grootste huisartsenpraktijken van Amsterdam. HAPK is een vooruitstrevende en moderne praktijk, waar de patiënt te allen tijde centraal staat.

Onze ambitie is meer te zijn dan ‘alleen’ een huisartsenpraktijk. Naast de reguliere huisartsenzorg heeft HAPK daarom veel extra services ‘in house’. Denk aan een apotheek, een laboratorium, psychologen en meer. We werken bovendien samen met een gynaecoloog, die wekelijks spreekuur houdt in onze praktijk. Binnenkort vullen we deze extra diensten aan met een dermatoloog en een cardioloog in huis. Door deze extra services maken we het onze patiënten makkelijker; kortere wachttijden, minder reizen, betere zorg. Dit is pas het begin. De komende jaren willen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden en optimaliseren.

Het team van HAPK bestaat op dit moment uit 7 huisartsen, 8 basisartsen, 11 doktersassistenten, 3 POH somatiek, 5 POH-GGZ, 3 administratief medewerkers, medisch studenten, een PR & marketing medewerker, een algemeen manager en een aantal stagiairs. Ter versterking van dit team en om onze ambities waar te kunnen maken, zijn we per direct op zoek naar gepassioneerde en vooruitstrevende huisartsen die ons team komen versterken.

Over de functie

Als huisarts bij HAPK ben je werkzaam in een multidisciplinair team waarbinnen iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: de beste zorg voor onze patiënten. Je werkt vanuit je eigen locatie en maakt daar onderdeel uit van een klein en hecht team. Daarnaast profiteer je van de voordelen van de faciliteiten van een grootschaliger praktijk en heb je altijd back-up van jouw collega-huisartsen op andere locaties.

Natuurlijk houd je je in deze functie zoals iedere huisarts bezig met (medisch) onderzoek, diagnostiek en behandeling/therapie. Samen met je collega’s stel je behandelplannen op en draag je zorg voor de uitvoering hiervan. Naast het werk op de praktijk werk je buiten kantooruren een aantal keer per maand mee in de bereikbaarheidsdienst van de huisartsenpost Amsterdam.

Maar… HAPK biedt meer! Wij geven jou graag de mogelijkheid je continu te ontwikkelen. Wil je je bijvoorbeeld specialiseren in kleine chirurgische ingrepen? Heb je affiniteit met een specifieke patiëntenpopulatie? Word jij onze huisarts met specifieke kennis op het gebied van allergieën en houd je een wekelijks allergieën-spreekuur? Of is er een ander gebied waarover jij graag meer te weten komt? Bij HAPK geven we je de kans je als huisarts te specialiseren in dat deel van het vak waar jouw passie ligt. Zo bieden we je groei- en leermogelijkheden en krijgen onze patiënten de beste (gespecialiseerde) huisartsenzorg.

Over jou

We zijn op zoek naar een zelfstandige, gepassioneerde en ruimdenkende huisarts die het leuk vindt zich te bewegen in een dynamische en vooruitstrevende praktijk en die voldoet aan het volgende profiel:

 • Je staat BIG-geregistreerd als huisarts.
 • Je bent bereid een aantal keer per maand buiten kantooruren mee te werken in de bereikbaarheidsdiensten van de huisartsenpost Amsterdam.
 • Je vindt het leuk deel uit te maken van een multidisciplinair team.
 • Je hebt een goed gevoel voor interne verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische, werkomgeving te functioneren.
 • Je staat open om te blijven leren en ontwikkelen en draagt graag bij aan onze missie een vooruitstrevende huisartsenpraktijk te zijn.

Voor jou

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en sta je open voor een gevarieerde en uitdagende functie als huisarts? Kom dan ons team versterken! Natuurlijk hoort er een marktconform salaris bij deze functie en is de CAO Huisartsenzorg van toepassing.

Daarnaast bieden wij:

 • Flexibele werktijden: de huisartsenpraktijk is geopend van 08:00-20:00.
 • Een uitdagende baan als huisarts bij een vooruitstrevende praktijk die altijd open staat voor verbetering en nieuwe ideeën. Geen dag is hetzelfde.
 • Werken op meerdere locaties in Amsterdam.
 • Samenwerking met andere huisartsen, POH, basisartsen, collega’s en assistentes.
 • Werken met een brede populatie, waaronder veel studenten en expats.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar paula@hapk.nl o.v.v. terugbelverzoek vacature Huisarts. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Wil je direct solliciteren? Stuur dan meteen je cv en een motivatiebrief naar paula@hapk.nl t.a.v. Paula Jabbour.

Graag tot snel!