Vacature Basisarts/ANIOS bij HAPK

Huisartsenpraktijk Keizersgracht (HAPK) is in 2011 opgericht en, met inmiddels 6 locaties, uitgegroeid tot een van de grootste huisartsenpraktijken van Amsterdam. Onze ambitie is meer te zijn dan ‘alleen’ een huisartsenpraktijk. Naast de reguliere huisartsenzorg heeft HAPK daarom veel extra services ‘in house’. Denk aan een apotheek, een laboratorium, psychologen, een cardioloog en een gynaecoloog. Door deze extra services maken we het onze patiënten makkelijker; kortere wachttijden, minder reizen, betere zorg. Dit is pas het begin. De komende jaren willen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden en optimaliseren.

Over de functie

Als basisarts bij HAPK ben je werkzaam in een multidisciplinair team (6 huisartsen, 8 basisartsen en veel andere zorgcollega’s) waarbinnen iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: de beste zorg voor onze patiënten.

Je houdt je in deze functie bezig met (medisch) onderzoek, diagnostiek en behandeling/therapie en hebt je eigen spreekuur voor minder complexe huisartsgeneeskundige kwalen. Daarnaast ondersteun je bij de telefonische contacten met onze patiënten. Dit houdt in dat je vragen van patiënten beantwoordt, trieert en eventueel direct medisch advies geeft. Je werkt in deze functie altijd onder supervisie van een huisarts.

Deze functie biedt de ideale voorbereiding voor als je uiteindelijk de huisartsopleiding wilt gaan doen, of als je nog niet goed weet welke specialisatie bij jou past.

Over jou

We zijn op zoek naar een zelfstandige, sociale en gemotiveerde basisarts die het leuk vindt zich te bewegen in een dynamische en vooruitstrevende praktijk en die voldoet aan het volgende profiel:

 • Je staat BIG-geregistreerd als basisarts.
 • Je vindt het leuk deel uit te maken van een multidisciplinair team.
 • Je hebt een goed gevoel voor interne verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische, werkomgeving te functioneren.
 • Je staat open om te blijven leren en ontwikkelen en draagt graag bij aan onze missie een vooruitstrevende huisartsenpraktijk te zijn.
 • Je bent bij voorkeur bereid je voor ten minste een jaar te verbinden aan onze praktijk.

Voor jou

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en sta je open voor een gevarieerde en uitdagende functie als basisarts bij een huisartsenpraktijk? Kom dan ons team versterken! Wij bieden jou:

 • Flexibele werktijden (parttime behoort ook tot de mogelijkheden): de huisartsenpraktijk is geopend van 08:00-20:00.
 • Een uitdagende baan als basisarts bij een vooruitstrevende praktijk die altijd open staat voor verbetering en nieuwe ideeën. Geen dag is hetzelfde.
 • Werken op meerdere locaties in Amsterdam.
 • Samenwerking met huisartsen, andere basisartsen, POH’s en assistentes.
 • Werken met een brede populatie, waaronder veel studenten en expats.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar paula@hapk.nl o.v.v. Vacature Basisarts. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Wil je direct solliciteren? Stuur dan meteen je cv en een motivatiebrief naar paula@hapk.nl

Graag tot binnenkort!