Praktijkoverdracht Huisartsenpraktijk Keizersgracht

Beste patiënt,

Via deze weg laat ik u weten dat ik mijn huisartsenpraktijk, Huisartsenpraktijk Keizersgracht, met ingang van dit nieuwe jaar heb overgedragen aan Quin Dokters. Door medische omstandigheden ben ik genoodzaakt me de komende tijd te richten op mijn eigen revalidatie. Ik dank u voor uw vertrouwen.

Buiten de naamsverandering verandert er voor u weinig. Het vertrouwde team van huisartsen en overige praktijkmedewerkers blijft onveranderd voor u klaarstaan.

Uw huisartsovereenkomst met Huisartsenpraktijk Keizersgracht B.V. / Medisch Centrum Keizersgracht Holding B.V. wordt door deze overdracht automatisch overgenomen door Quin Dokters Amsterdam B.V. Alle huidige voorwaarden blijven hierbij ongewijzigd. Ook wordt uw patiëntdossier overgedragen aan Quin Dokters Amsterdam B.V. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ben ik verplicht om u over deze wijziging te informeren.

Houd voor actuele informatie onze website in de gaten: www.hapk.nl

Zonder tegenbericht ga ik ervan uit dat u akkoord gaat met de overdracht van de overeenkomst en uw patiëntendossier. Mocht u hier inhoudelijke bezwaren tegen hebben, en hiervoor geen toestemming willen verlenen, dan verzoek ik u vriendelijk deze bezwaren uiterlijk binnen twee weken na dagtekening van dit bericht schriftelijk of per e-mail via info@hapk.nl kenbaar te maken.

Met vriendelijke groet,

D.E. Jabbour
Huisartsenpraktijk Keizersgracht

 


 

Over Quin Dokters

Fysieke en digitale huisartsenzorg, met behoud van persoonlijke aandacht.

Quin Dokters is een netwerk van huisartsenpraktijken en onderdeel van Quin. Deze Nederlandse digitale zorgaanbieder heeft inmiddels een keten van huisartsenpraktijken onder haar hoede. Quin integreert slimme zorginnovaties in het zorgpad van de patiënt, zodat huisartsenzorg nóg toegankelijker wordt.

Quin Dokters-huisartsenpraktijk
We vinden het belangrijk dat u de komende maanden aansluiting vindt bij Quin Dokters. We willen u de vertrouwde zorg bieden die u gewend bent en we hanteren dezelfde spreekuurtijden. De menselijke zorg die u van ons gewend bent zullen we combineren met innovatieve digitale mogelijkheden. Hierdoor kunnen we hoogwaardige en duurzame huisartsenzorg, met persoonlijke aandacht, blijven aanbieden.

Extra digitale mogelijkheden
Onze digitale oplossingen integreren we gecontroleerd, veilig en betrouwbaar in de praktijk. Zodra het Quin platform is aangesloten op de praktijk kunt u als patiënt gebruikmaken van de Quin-app. In deze app vindt u een symptoomchecker, waarmee u dag en nacht uw medische klachten controleert. Ook geeft de app mogelijke oorzaken van uw klachten en krijgt u advies over vervolgstappen, zoals een eventueel huisartsbezoek. Naast de symptoomchecker wordt het ook mogelijk om via de app een afspraak met uw huisarts te maken voor een online videoconsult.

Bescherming & uitwisseling persoonsgegevens
Quin Dokters B.V. verwerkt uw persoonsgegevens met grote zorgvuldigheid. En uiteraard doen we dat altijd in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de specifieke regels voor privacy in de gezondheidszorg. Wilt u meer weten over de zorgvuldigheid waarmee Quin Dokters B.V. omgaat met uw persoonsgegevens? Bekijk dan de privacyverklaring via quindokters.nl/nl/privacy.

Beheer en toegang tot eigen persoonsgegevens
Wanneer u als patiënt iets wilt weten over de persoonsgegevens die Quin Dokters verwerkt en beheert, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk.

Overgangsperiode
De komende maanden werken we intensief toe naar de implementatie van onze digitale diensten die Quin Dokters u als patiënt kan bieden. Benieuwd naar deze extra diensten? Neem dan alvast een kijkje op quindokters.nl. Of stel uw specifieke vraag per mail via info@hapk.nl.