Ons team

Anne-Lies Besemer

Anne-Lies Besemer

Naast mijn praktische werk als klinisch psycholoog heb ik parttime wetenschappelijk onderzoek gedaan naar emotie regulatie problemen bij kinderen en jeugdigen, In mijn werk luister ik eerst naar het persoonlijke verhaal van mensen om de klachten goed te kunnen plaatsen en begrijpen. Ik probeer een klacht in een breder verband te zien door iemands geschiedenis en sociale leefsituatie daarin mee te nemen. Mijn ervaring heeft me geleerd dat door het stellen van de juiste vragen mensen vaak zelf de belangrijkste informatie geven om de weg naar een oplossing te vinden.

Wie is Anne-Lies?
Ik ben de wat oudere in ons psychologenteam en woon met mijn partner in Amsterdam waar ik geboren ben. Onze kinderen zijn het huis al uit en als ik niet op de praktijk ben geniet ik van mijn kleinkind. Mensen waarderen me om de kennis en ervaring die ik meeneem. Ik zelf hecht veel waarde aan vertrouwen en betrokkenheid.

Brechje Visser

Brechje Visser

Brechje werkt sinds mei 2018 als doktersassistente bij HAPK. Naast haar werk volgt ze een deeltijd opleiding logopedie. Ze is een open en vriendelijk persoon die het belangrijk vindt een goede en prettige service te verlenen binnen HAPK en naar de patiënten toe. Ze is opgegroeid in Leeuwarden en na een aantal jaren in Italië gewoond te hebben, woont ze nu met veel plezier in Amsterdam.

Celma Karim

Celma Karim

Celma werkt van maandag t/m vrijdag als doktersassistente in onze praktijk.

Wie is Celma
Mijn kwaliteiten zijn zorgzaamheid en ik kan goed luisteren. Bij mij staat de patiënt en service centraal.

D.E. Jabbour

D.E. Jabbour

Als huisarts heb ik de afgelopen periode als waarnemer in onder andere de binnenstad van Amsterdam gewerkt. Hiervoor heb ik meerdere jaren gewerkt op de afdelingen chirurgie en KNO in diverse (Academische) ziekenhuizen. Deze brede ervaring en liefde voor het vak hebben mij doen besluiten een eigen huisartsenpraktijk te starten. Deze praktijk ben ik begonnen, omdat ik graag op eigen wijze een gezonde bijdrage wil leveren aan de gezondheidszorg in de binnenstad.

Gulustan Aksu

Gulustan Aksu

Gulustan werkt 4 dagen als doktersassistente bij ons in de praktijk.

Wie is Gulustan
Ik kan mijzelf omschrijven als een hulpvaardig, eerlijk en communicatief persoon.

Guylene Tchinda

Guylene Tchinda

Guylene werkt op de woensdag in onze praktijk als doktersassistente en als praktijkverpleegkundige

Wie is Guylene
Mijn goede eigenschappen zijn vrolijkheid en daarnaast ben ik heel ambitieus.

Hanna Werschkull

Hanna Werschkull

Hanna Werschkull werkt sinds oktober 2018 bij de Hapk op de locatie Westermarkt (maandag) , Bilderdijkstraat (dinsdag- en donderdagochtend) en Spaarndammerdijk (dinsdag- en donderdagmiddag).
Zij is huisarts sinds 2010 en heeft de afgelopen jaren gewerkt in Amsterdam en omstreken als waarnemend huisarts. Voor haar opleiding heeft zij als consultatiebureauarts en arts assistent interne geneeskunde ervaring opgedaan.
Ook is zij justitieel geneeskundige en werkt zij sinds 2010 in gevangenissen, vandaag de dag werkt zij op vrijdag in vrouwengevangenis Nieuwersluis.
Hanna woont met haar man en 3 dochters in Amsterdam centrum.
Haar omgang met patiënten is aandachtig en betrokken.

Ingrid Wildenborg

Ingrid Wildenborg

Sinds begin 2016 werk ik met veel plezier als basisarts in de HAPK, onder begeleiding van mijn collega-huisartsen. Daarvoor ben ik jarenlang werkzaam geweest in de cardiologie.
Het boeiende van de huisartsgeneeskunde vind ik dat je dicht bij de mensen staat en dat het een breed vak is. Mijn ervaring in de cardiologie komt hierbij regelmatig van pas.
Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag. Naast de HAPK werk ik parttime in een centrum voor hartrevalidatie in Leiden.

Karlien Lismont

Karlien Lismont

Ik werk op woensdag en donderdag als psycholoog in onze praktijk. Ik heb ervaring met de behandeling en begeleiding van mensen met psychische, en sociale problematiek en maak gebruik van cognitieve-gedragstechnieken.

Wie is Karlien?
Ik ben geboren in België, maar opgegroeid in het buitenland en in Nederland. Ik ben empatisch, energiek, en positief ingesteld en help patiënten graag bij het versterken of ontwikkelen van positieve coping skills, zelf-inzicht en zelfredzaamheid.

Karmijn Binkhuysen

Karmijn Binkhuysen

Ik ben huisarts en praktijkmanager Sinds juni 2017 werk ik als huisarts bij HAPK op alle dagen behalve woensdag. Voorheen ben ik huisarts geweest in Amsterdam Nieuw West en in Almere. Voordat ik huisarts werd heb ik ervaring opgedaan in de interne geneeskunde in Curaçao en in de psychiatrie.

Wie is Karmijn?
Ik ben een betrokken huisarts, die met u meedenkt en goed probeert te luisteren naar uw klacht en vraag. Het wederzijds vertrouwen en respect is daarbij erg belangrijk . Dat is de basis van een goede hulpverlening. Ik hoop dan ook een goede relatie met u op te kunnen bouwen. Ik woon met veel plezier met mijn gezin in Amsterdam.

Kittie Vreenegoor

Kittie Vreenegoor

Kittie Vreenegoor is sinds 2014 werkzaam op de locatie Westermarkt op dinsdag en woensdag en tevens vrijdagochtend.

Zij is huisarts sinds 2004 en daarvoor was zij een aantal jaren werkzaam binnen de interne geneeskunde, cardiologie ,radiotherapie en op de spoedeisende hulp. Na haar afstuderen als huisarts heeft zij lange tijd in de regio rondom Amsterdam gewerkt en als docent aan de huisartsopleiding.

Leo Kaptein

Leo Kaptein

De afgelopen 25 jaar heb ik als praktijkhouder in een plattelandspraktijk een ruime ervaring op kunnen bouwen in het huisartsenvak. Daar heb ik het prachtige vak in zijn volle breedte uitgeoefend. Na 25 mooie jaren hebben mijn vrouw en ik de overstap naar Amsterdam gemaakt. Ik kijk ernaar uit om in praktijk Keizersgracht aan de slag te gaan en u daar van dienst te kunnen zijn.

Wie is Leo?
Ik ben een betrokken huisarts, die oog wil hebben voor de gehele persoon. Ik vind het belangrijk om breder te kijken dan alleen naar de klacht. Ik hoor vaak terug dat ik rust uitstraal, geduldig ben en goed kan luisteren. Tot ziens in de praktijk!

Milan Knook

Milan Knook

Milan Knook is huisarts sinds 2010.
De studie geneeskunde heeft zij deels gevolgd aan een Amerikaanse universiteit en deels in Amsterdam. Vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd tot arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde en heeft in verschillende landen in Afrika en Zuidoost-Azie gewerkt. Later volgde de specialisatie tot huisarts en was zij gedurende meerdere jaren onder andere werkzaam als huisarts in Amsterdam Oost. Sinds augustus 2018 werkt zij met veel plezier in de praktijk aan de Westermarkt.
Met toewijding en betrokkenheid verleent zij zorg aan haar patiënten. Ze vindt het belangrijk een open en vertrouwde sfeer te creëren door goed te luisteren zodat patiënten hun vragen, verwachtingen en mogelijke bezorgdheid kunnen uiten. Ze streeft naar zorgvuldige en effectieve huisartsenzorg met persoonlijke aandacht.

Mireille van Huffel

Mireille van Huffel

Mireille werkt 4 dagen als doktersassistente in onze praktijk.

Wie is Mireille?
Mireille is empatisch en oplossingsgericht, waarbij service en patiënt ten alle tijden centraal staan.

Rosalie van der Pol

Rosalie van der Pol

Rosalie van der Pol is in onze praktijk werkzaam vanaf 2012. Rosalie werkt van maandag, woensdag en vrijdag. 2 dagen als praktijkondersteuner en 1 dag als doktersassistente.
Hapk is een fijne en moderne huisartsenpraktijk om te werken. Sfeer, openheid en flexibiliteit staan voorop.

Wie is Rosalie
Ik ben open, vrolijk, oplossingsgericht en zeer flexibel.

Sabine Sablerolle

Sabine Sablerolle

Praktijkverpleegkundige. Sabine werkt op maandag & dinsdag. Je kunt terecht voor onder andere de volgende spreekuren: Diabetes Hart en vaatziekten, of patiënten met een verhoogd risico op het verkrijgen HVZ Astmapatiënten COPD Stoppen met roken Longfunctie onderzoek

Wie is Sabine
Sabine heeft haar studie verpleegkunde in het AMC gedaan en daar vele jaren als verpleegkundige op oa de kinder-IC en de kinderafdeling gewerkt. In 2009 na een aanvullende Masteropleiding voor praktijkverpleegkundige aan de InHolland Academy is ze gaan werken in de huisartsenpraktijk.

Sarah D’Ghoughi

Sarah D’Ghoughi

Sarah werkt één dag als doktersassistente op locatie Westermarkt. Nadat ze in 2013 stage liep bij HAPK mocht ze hier meteen werken en ze is nooit meer weggegaan! Taakomschrijving: Medische handelingen en administratie.

Wie is Sarah
Naast mijn werk bij HAPK doe ik de opleiding HBO Pedagogiek welke ik bijna afgerond heb. Ik ben altijd bezig met mezelf te ontwikkelen en hou van afwisseling. Anderen omschrijven mij als spontaan, sociaal en optimistisch. Mijn hobby’s zijn reizen en af en toe een boekje lezen.

Tessa Schilder

Tessa Schilder

Tessa is een open, vriendelijk en enthousiast persoon. Ze vindt het belangrijk om iedereen als gelijke te behandelen en altijd aandachtig naar de patiënten te luisteren.

Vivian Démeijer

Vivian Démeijer

Vivian werkt op dinsdag en donderdag als psycholoog bij HAPK. Ze werkt met veel enthousiasme, empathie, passie en nauwkeurigheid en doet altijd haar best om patiënten zo goed mogelijk te helpen. Ze heeft ervaring met het behandelen van patiënten met psychiatrische-, psychosociale- en psychosomatische problemen en werkt daarom met verschillende behandeltechnieken om hulp op maat aan patiënten te kunnen bieden.