Expat zorg

Huisartsenpraktijk voor expats in Amsterdam

Huisartsenpraktijk Keizersgracht Amsterdam is in 2011 opgericht door Dany Edmond Jabbour. Vanaf het begin heeft deze praktijk de beste service en persoonlijke aandacht geboden aan patiënten.

Uitstekende ervaringen expats

Bij een bezoek aan een huisartsenpraktijk krijgen expats over het algemeen niet de zorg en service waaraan ze gewend zijn. Nederlandse huisartsen zijn goed opgeleid en bieden uitstekende zorg, maar zijn vaak erg voorzichtig met het uitschrijven van recepten en doorverwijzingen. Ook worden vaak klachten gehoord over overvolle praktijken en drukbezette huisartsen die niet genoeg tijd hebben, en over lange wachtlijsten in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Het team van Huisartsenpraktijk Keizersgracht Amsterdam begrijpt de behoeften en verwachtingen van expats die in Nederland wonen. Hun doel is om de Nederlandse gezondheidszorg toegankelijk te maken voor diegenen die hier niet in thuis zijn, waarbij uitstekende kwaliteit en hoogwaardige service niet uit het oog worden verloren.

Persoonlijke aandacht

Als er medische zorg nodig is, heeft een patient behoefte aan een huisarts die de situatie begrijpt en een oplossing biedt die het best bij de patiënt past. Huisartsenpraktijk Amsterdam streeft er naar de patiënt deze zorg en persoonlijke aandacht te geven.

Ons team begrijpt de uitdagingen waarmee een expat en zijn familie te maken krijgen wanneer zij in Nederland komen wonen, goed. Open communicatie en persoonlijke betrokkenheid hebben daarom hoge prioriteit. Het doel is om de patiënt een zo comfortabel en plezierig mogelijk contact te laten hebben.

Snelle service en groot zorgaanbod

Het team van Huisartsenpraktijk Keizersgracht Amsterdam wil er voor zorg dragen dat goede zorg eenvoudig toegankelijk is. We onderhouden daarvoor uitstekende contacten met verschillende medische specialisten in onze directe omgeving. Daarnaast hebben we een aantal specialisten in eigen huis. We hebben o.a. een psycholoog en een praktijkondersteuner voor de behandeling van bijvoorbeeld diabetici en patiënten met COPD of astma.

We nemen ook bloed af, waardoor een bezoek aan een laboratorium niet meer nodig is. Daarnaast hebben we 5 dagen per week avondspreekuur om tegemoet te komen aan de over het algemeen drukke agenda’s van onze patiënten.

Online diensten

De praktijk biedt als extra service ook een ruim aantal diensten online aan. Nieuwe patiënten kunnen zich via de website registreren. Afspraken kunnen via het online afsprakenformulier worden gemaakt. Tevens zijn herhaalrecepten via de website op te vragen. We bieden zelf consults aan via de e-mail; de patiënt kan zijn / haar vragen stellen aan de huisarts of een van de assistentes via de mail.

Momenteel heeft de praktijk geen wachtlijst, nieuwe patiënten nodigen we graag uit voor een kennismaking!